Vår fine skola och framtidsplanerna!

Har ni sett sicken snygger skola vi går på, Kickan och jag. Ja, en känner sig verkligen som en businesskvinne som tar sig an viktige möten och träffer spännande människor hele dagarna. I framtiden har vi tänkt att satse på stort, när vi är klare ska vi öppne ett fik, som vi kan bosse runt hur vi vill på.


För att göra det lite roligare så ska vi anställe snygge hunks som en kan sitte och kike på, lite som på Hoothers (amerikansk restaurang med tjejer på rullskridskor och korte shorts). FAST TVÄRT OM!! Tänk er hunker i bar överkropp, på rullskridskor komme med kaffe och kanelbulle te en! Ja, det ska jag säge er, Kickan och jag är ena rektiga entreprenörer!


Vår affärsidé kommer att vara en kombination med manliga hunkiga muskler tillsammans med rullskridskor, kanaelbullar och kaffe. Ett vinnande koncept tror vi, vänte bara tills vi slår upp dörrerna te vårt finfina Kaffé!

Kommentarer
Postat av: Signe

- Haha, tack så hemskt mycket! Man behöver iallfall aldrig vara rädd för att inte vara ensam om det! ;) Kram.

2012-03-06 @ 22:09:04
URL: http://signeobergs.blogg.se/
Postat av: A N G E L I J N A

http://www.youtube.com/watch?v=EfAY9GQiirI&feature=g-upl&context=G2b566c4AUAAAAAAAAAA LYSSNA/ GILLA!!!/ KOMMENTERA, SNÄLLA HJÄLP MIG FÖLJA MIN DRÖM,PUSS!

2012-03-07 @ 08:44:35
URL: http://angelijnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0