STOCKHOLMSRESAN - del 1

Hej alle fans! Nu var det ett par dager sen vi skrev här i bloggen jag och Gunilla, men som ni vet så har vi ju varit i självaste Stockholm och levt livet! Vi har spelet in masse fine filmer om staden där vi tipsar om bäste shoppingen, matställena och bäste turistställena. Vår miniserie börjar här och nu med en snabb, "på spåret"-inspirerad, rundtur över Stockholms mest kände platser. Njut alle fans, njut! Kram

Nu är det beauty-sleep som gäller om en ska prestera som filmstjärna!

Förutom att shoppa, hälse på CG, Silvan, Viccan, Danne och Bebban så ska Kickan och jag spele in lite film. Ja, snart kommer det en K&G-filmsnutt med premiär i mars. Det ni! Jag har packet min väske och jag kan knappt sove för att jag är så pirrig. Förhoppningsvis blir det bra väder också så att en kan sitta i solen och döppe kaker i kaffe. Fy faan vad gött!

Vi har boket ett ganske simpelt hotell för även om vi har månge fans så har vi inte blivit rike ännu. Men det är ju därför vi plugger ekonomi här i Jönkping, så att en kan ta hem kosingen i framtiden. Kickan fick faktiskt svar på sin andre omtenta och tänk att hon klarade den med strålande resultat. Ho är så duktig så!

Nä nu är det dags för att få sine 8 timmer beauty-sleep. Sov gött fans! // Gunilla


Snart kommer storfilmen!

Nu har en gått och blivit skådespelare också!


Prinsessan ska heta Kickan Gunilla Bernadotte!!

Ja, nu har vi firet hele dagen och göttat oss i massor av godsaker för att fire att den lille bebben äntligen bestämt sig för att pluppa ut. Hoppes ni fans också har njutit av dagen och glatt er i att en ny liten prinsessa har kommit te.


Nu har en gått och blivit sjuker!

Hej alle fans, här kommer ett inlägg från en sjuk Gunilla.

Nu när en varit så duktig i skolan det senaste, klaret alle tenter och allt, så tänkte jag och Kickan att vi skulle ta och fire lite. Vi hade tänkt att följe med ungdomarna till en sittning för förste gången sen en började skolan.

Tyvärr har en gått och blivit sjuker..! Var hos farbror doktorn idag och han kunde konstatere att jag hade bronkit och fick därmed utskriven hostmedecin, den starkaste sorten. Så det blir inget kalasande mer än på den flasken ikväll. Men det speler ingen roll, Kickan kan partaja själv utan mig. Hon har lovet att ta någre shottar Jägermeister åt mig ikväll, så en inte är helt bortglömd.

Med det ville jag bare säge till alle i Hökargänget att ni får ha en rektigt rolig kväll!


I väntans tider

Just nu går en mest i väntans tider. En plugger och har sig, träner samtidigt som en får sig sin dagliga dos honkighet i all svettlokt på gymmet. Men mest av allt längter en te Stockholm nu alltså. Där ska en shoppa och götta och unne sig, för det är en värd efter allt hårt jobb en gjort det senaste. En fick precis rede på att en klaret en tenta, alltså ett steg närmre en rikare pension!


För det vet ni väll att en måste unne sig, annars funkar ingenting. I stockholm tänkte ja och Gunilla även göra en massa kändissaker, vare på så många kändisställen som möjligt. En hoppas ju självklart att Ranelid hållet te i storstan, kanske Stureplan, samtidigt som en är där! Vi tänkte även hälse på kungen lite om en får tid över, kanske glämme på vickans mage om en inte föder innan dess. Så spännande nu så en vet inte vad. Jag och gunilla har någre önskenamn på ungen när den kommer som vi tänkte säge till Vickan nämligen, namn som en verkligen tycker representerar Sverige och såklart är vackre.

 

Lista på namn te vår nye tronarvinge:

 

Om tjej:

Kickan

Gunilla

Majsan

Ragnhild

Signe

Berit

 

 

Om kille:

Leif

Roland

Rolf

Lars-Olov

Bertil

Göran

Sten

 

Och Bernadotte på det så blir det succée!

 

Imöra ska ja och Gunilla gå och shoppa lite ”nytt” på second hand, hoppas kunne hitte något tjusigt te kvällens festligheter, då jag och Gunilla ska på afterski-sittning med ungdomarna här. Vi letar efter något färgglatt och tjusigt såklart, och sen står en själv för håruppsättningen, blir nog någe i stil med snedtoffs eller rufsig lejonman. En ska ta masse me kort så ni får se hur tjusiga vi var såklart!

 

Önsker er alle fans en trevlig kväll, själv ska en vare drömme sig bort te Ranelids vackre stämma och utseende på denne internetsida (http://mcranelid.delorean.se/) som en hitte idag. Så finer och brun är karln så en blir alldeles lycklig! Kram kram / KickanÄntligen är det med vettiga mänsker i Melodigfestivalen!

Vi satte oss framför Melodifestivalen i Lördags och ni kan ju förstå att Kickan och jag blev alldeles te oss i traserna. Ranelid var ju med och framförde sin låt Mirakel. Vilken hunk han är alltså! Vi satt där båda två med munnarna som öppne fågelholkar. Mmmm!

Folket har pratet om hon den däringa Molly Sanden, men hennes framträdande var träligt tyckte vi. Om en skulle ställe Molly och Ranelid jämte varandre skulle hon överspeglas av hans glans. Och en vet ju hur möcke utstrålning speler roll i sådana här sammanhang.

Förresten tänkte jag och Kickan teste på att skrive en låt till näste års Melodifestival. Vad tror ni om det? Vi ska bara upp till Stockholm och flörte lite med G-son först. Som sagt, det hänger mycket på vad en har för utstrålning.

Vi ska ringe på dig i finalen!
- All yours, Kickan & Gunilla -


Då har en testet på blind-dating!

Kickan har ju provet på det där med speed-dating, i och för sig helt orfrivilligt på gymmet, så jag ville inte vara sämre. Då bestämde jag mig för att teste på blind-dating. Det var min kompis Agda som talade öm för mig att hon kände en stilig hunk vid namn Rolf-Roger och att han kanske skulle passe bra te mej. De va bare till och så till!

Rolf-Roger och jag träffades på en av Jönköpings finaste restauranger, och där satt vi och samtalade och drack gott vin. Ja, och vad ska en säge om en då? Han såg höffset bra ut då han hade anlag från Italien, en riktig kalufs och stor svart mustasch. Och jodå, visst hade vi möcke och prate om, det hade vi minsann, men det var något som saknades, och jag satt och tänkte på det hele kvällen.

Lejonmanen! Jag har ju berättet för er flere gånger att det sexigaste jag vet är en blond, yvig och fönad frisyr. En som skiner som guld och rör sig i slow-motion när en koller på den. Preics som David Hasselhoff i Baywatch. Det är bare så: ingen lejonman - ingen hunk!

Jag få hoppes på bättre lycka näste gång, om en ska våge sig på blind-date igen.

Förresten så hade Kickan hjälpt att fixe i orning mitt hår och smik. Så en själv var pumigare än de fleste andre!


Ett kaxigt orange kuvert

För nåre dagar sedan fick en ett påminnande som hette duga. ”Det orangea kuvertet”, eller ”din allmänna pension” som det också heter, gjorde en liten visit i min brevlåda, för att sedan äntra soptunna. Det är en sån där sak som en inte precis hopper och studser över när en får det, om en säger så. I alle fall inte om summan som står på det lille fnuskige pappret innebär att du som pensionär så här långt måste leve på vatten och bröd, och i och med att en måtte ha mat, då inte har råd att leve någestans. Mitt lille brev sa hånsamt te me ”hej Kickan, med tanke på att du inte sparet så bra under din tid som frisör så får du skylle dig själv, så här har du dine 9558 kr, gör någe kul för det vettja”.

 

Schysst tänkte en, vad ska en göre då, ska en ligge på topp så gäller det att ha de senaste inom mode och frisyrer etc. Men sen kom en på att en faktiskt har nåre år kvar att jobbe på så det löser sig! En pluggar ju som sagt nu och efter det kommer en ju tjäne mö mer än innan, så att en kommer säkerligen komme götte och unne sig som gammel också vettni! Så vad en ville säga till er där ute som liksom en själv fick ett lite för kaxigt orange kuvet, riv isär det, hoppes på bättre tider eller börje plugga.

 

Med det önsker en er fans en trevlig lördag, missa för allt i världen inte Whitneys begravning klocka 17.00 på TV7, vilket kommer framkalle en och en annen tår! Och Mello ikväll såklart, en hoppas att någe snygg honk kommer och levererar en riktig slagdänga som en kan danse te på fest sen. Kram alle fans / Kickan


Nu sa vi åke te storstan!

Nu är de som så att jakten på honker har gått lite dåligt här i Jönköping. Vi hitter inga rektige män som kan ta sig an pumor som Kickan och mig. Så istället för att gå ut på Jönets mest popeläre uteställen för få småpajkarna rännandes efter oss, så tar vi snart en liten rese upp till Hufudstaden. Vi tänkte att nu när vi fått så många fans genom bloggen, kanske det är någen tjusig honk som känner igen oss på stureplan. Jakten fortsätter!

Kram te er alle fans!


Topp tio bäste raggningstipsen!

Eftersom Kickan var såpass upprörd efter raggningförsöket på gymme har vi här satt ihop ett litet klipp så att ni hunker ska vete hur ni ska ragge på oss. Kom nu ihåg hur ni ska göre så ska ni se att ni snart har skaffet er en puma som Kickan och mig
/Gunilla

Plötsligt händer det, gymragget

Igår, på alle hjärtans dag, var en på gymmet, för att träna, såklart. En kände att ”idag ska en nog köre ett rejält svettigt pass på cross trainern”, en sisådär 30 minuter brukar räcke för att en ska svettas redigt rejält. Väl på plats och en sisådär 20 minuter in på passet, svettig som ett vattenfall, ser en ett muskelberg utav denne värld stirre på en så att nästen ögonen ploppe ut. ”Gulp”, kände en när detta hus te man med tribaler över hele armerna sakte men säkert rörde sig mot me. Utan att säge ett ord ställer huset sig på cross trainern bredve och börjar pumpe. Observere här att en själv körde på 35, svettig som ett vattenfall och att han körde på 30, alltså att en körde på ”hårdare” än honom. Följande konversation inleds (K=Kickan, H=Huset/Han):

 

H – ”Du ser ut att köra hårt”

K – (svettig som ett vattenfall, NO SHIT) ”Eh ja, heh”

H – ”Brukar du träna här?”

K – ”Ja det blir väll en hel del nu för tin, dags för beach 2012 vettu”

H – ”Ja jag tar träningen väldigt seriöst jag med”

K – (NO SHIT DU ÄR STOR SOM ETT HUS PAJK) ”hmm”

 

Observere här att i början av konversationen så sträcker han sin hand över te min cross trainer (som alla vet brukar en behöve hålle i båda händera på denne maskin) så en tvingas hälse på denne man, mitt under träningspasset. Jajjemen, speed datingen var i full gång, i alle fall från hans side. Huset fortsätter att mate frågor från alle håll och kanter och en lärde sig så mö som att han pluggat ett halvår MEN han hade flickvän DÅ (han tryckte extra hårt på ordet ”då”) så han hoppe av för att jobbe i Oslo etc. Han undre va en gjorde förrutom att plugge och träne och en själv kippade efter luft för att kunne ge honom helt OK svar. Där och då undrade en vad det var i min kippning efter luft, mina vattenfallssvettningar och min fasta blick framåt som inte fick honom att förstå ”låt me träna ifred, jag är tyvärr inte intresserad?”. Hur som helst fortsatte en att male på en stund tills han fråge hur länge en egentligen skulle stå här.

 

H – ”Ska du stå här tills 30 eller?”

K – Ja, jo en tänkte la det ja

H – Okej då går jag och tänjer lite

K – (THANK YOU LORD) Ja men gör det du

 

Huset går och ställer sig på andre sidan av min cross trainer, en tänkte (SKA MÄNSKAN STÅ OCH TÄNJA DÄR MENAR EN?). Nej där hade en fel, för rätt som det var så spände han sig lite extra och brast ut i frågan en INTE ville höra men egentligen visste skulle komma, ”vill du ta en fika en dag?”. Precis som att vår ”speed dating” som för övrigt observerats utav alle runt omkring inte redan var obekväm och en aning pinsam. Näe, det här funker inte tänkte en, så snäller som är så säger jag, ”alltså hur trevligt det än vore så kan en tyvärr inte, en har pojkvän”. En såg besvikelsen i den jättelika muskelmannen med tribalers ögon när han förstod att han slösat hela en kvarts effektiv pumpning på meningslöst speed dating.

 

Dette med att en skulle ha pojkvän, gott folk, är en vit lögn som är helt OK att använde i dette skede. Även om en inte har en honk så kommer detta hus aldrig få reda på´t. Denne lösning var bäst för att inte skade den vilsne muskelknutten som försökte så hårt utan framgång. Själv stod en kvar på cross trainern, hela träningspasset, i 55 minuter. För någonstans ute på gymmet var huset, som jag aldrig mer ville träffe. Så efter att en svettats ut en hel sjös vatteninnehåll så gick en hem, i chock, i skratt och i vetenskap om att en faktiskt är helt okej snögg, även som ett svettande vattenfall. Love is all around you, så länge det inte är på gymmet.

 

Med det säger en godkväll, träne hårt men tänk på vart du ragger! Imöra kommer en film på våre tio i top punker på hur en honk ska ragge på en, misse inte det! Kram alle fans! / Kickan


Alle hjärens dag!

Nu ligger en här i sängen och tycker synd om sig själv. Jag har ju ingen honk som går upp på mörra och gör en alle hjärtens dag frukost te mig.. Det är inte roligt! Jag vell ha en hunk nu!
'
Igår hade jag en hemsk tente och Kickan ska ha en tente på onsdag. Vi får hålle tummarna alle sammans så att det går bra för oss. Eftersom vi inte har några hunkar så ska vi iallefall ta en lite fike tesammes idag.
'
Ha en fin alle <3s dag alle fans!
'
En fike kan man iallefall unne se

En OK helg

Ja en har varit lite dålig på att uppdatere denne helg, men så kan de bli ibland, de e möcke nu som sagt! Tentor hit och dit och ska en hänga me i svängarna så gäller de att plugga har en märkt alltså. Men trots en masse plugg så måtte en ändå säge att helgen varit helt OK. QX-galan levererade mer glamour än jag nönsin kunnat tänke mig, fantastiskt rolig underhållning av TV4 måtte en säga! Sen var det ju självklart Mello igårkväll, bra som alltid! Mycke trevliga programledare tycker jag, de sköter sitt jobb med råge kan en säga! Nu sitter en bare och väntar på "Kontoret", där en hoppas att Ove ska leverera lite skratt, ska bli väldigt spännande.
'
Nu till det tråkiga, har hele dagen lyssnat på Whitney Houstons fantastiska låtar. Denne fantastiska mänska som i natt dog. Det är för en själv den första artist en verkligen tyckt om som bara försvinner från sjärnhimlen. Men en tror att hon precis som alle andre som dör kommer leve vidare, vi kommer lyssna än mer på hennes fantastiska musik. För mig va hon en ultimat sångare som visste hur en skulle leverere sånger med känsla. Verkligen alle hennes låter är fantastiska och en tänker fortsätta lyssna på denne stjärna länge länge. RIP Whitney Houston!
'
Här får ni ett fantastiskt fin kort på´na när ho sjunger "I wanna dance with somebody", också ett fantastiskt bra bevis på att hon hade koll på 80-talet, dette är ultimat! Kram och godkväll/Kickan (PS. efter att alle tentor och sånt där är över så kommer det snart lite nya uppfriskande filmer med modetips, shoppingtips och ja allt roligt en bare kan tänke sig, vänta bare!)

Dagens 30+are

Kollade nyss igenom lite kort från senaste resan te Val Thorens och kunde inte låte bli att visa er dette. Är det såhär en ska se ut nu för tin eller? En själv hade ju fått frostskador så en aldrig skulle kunne gå igen om en skulle gått klädd sådär, i -10 grader. Om det är så dagens 30+are ser ut världen över så vete sjutsingen om en någonsin kommer hinne ifatt den modetrenden. Rätte mig om en har fel, men en har svårt att tänke sig någe människa åke skir i den outfitten heller, smärta. Nae tackar vet en Land&Lake, de gjorde rejäla och färglada ski kläder, precis som en vill ha´t!
'
'
Önsker er alle en fantastiskt bra fredagskväll, själv väntar en med spänning på den glammiga QX-galan som snart kommer på TV4. Det är så roligt att kolle in stylade kändisar och annat roligt och glammigt folk. Som att fare tebaka te 80-talet, det gillar en! Kram/Kickan

Nu äre möcke!

Idag tog jag och Kickan och gjorde en såndäringa film till er läsare, precis som di där stora bloggera brukar göra. Ni får ta och höje ljudet lite när ni kommer till bilblioteks-biten, eftersom vi var tvugna att prate lite tyst vettni.
'

Trenden sprider sig i samma takt som klamydia

Jo nu är det som så att en har ju blivit lite modern och köpt sig ena såndär smartphone, eller ve de nu kalles. Mine unge klasskamrater hjälpte mig att intallera något som hette Whatsapp, och nu har jag precis fått ett sms av Signe där börte i Kanada, ja ni förstår att ho har åkt ända dit för och plugge.
'
Såhär skrev hon:
Heeej!! Idag e de fint väder och helvete vilken puma med vitt läppcerat jag e!
'
Ja, en kan väl bara ta och konstatere; Jag och Kickan inför trender i hele världen. Men så är det när man är modegurus!
'
Vitt på läppere, så blir en lite extra puumig!

Lite styletips från en avdankad frisör

En kan uttrycka sin personlighet och sine känsler på många olika sätt. För en före dette frisör som jag (Kickan) så är det en självklarhet att uttrycka sig med hjälp av håret. När en va på toppen av den karriären så dög fortfarande 80-tals frisyrerna jag så gärna fixade te. Men nu vette fanken vart di tagit vägen, en ser bare mesjälv och Gunilla oftast, förrutom på Wings and Wheels på somrarna då de flödar om fluffiga manar. Det är någe med all volym, allt spray och all tuppering som bare gör en så glader. Hade det inte varit för att även hårfrisyrer tydligen "moderniseras" så hade en nog fortfarande varit frisör idag. Men en brukar i alla fall få göre sitt till storlagna fester och sådär, då fixar en gärna te min egen och Gunillas kalufs riktigt pumigt, likt på bilderna. Hur som helst så är en stensäker på att dessa fantastiska lejonfrisyrer komma tebaka snart, och då är det vi som är först me´t, ja och Gunilla. Så se till att vare redo säger jag bare, här kommer lite stylingtips från proffset.
'
'
Så får du den fantastist fluffiga 80-tals manen:
-Har en en så kallad "lejonman", alltså redigt tjockt hår som mig och Gunilla så brukar det räcka me att föra och spraya lite, sen står det som aldrig förr. Vill en Ha lockar i´t också så är pappilotter under natten det ende rätta, då blir du oemotståndlig!
-Har du lite tunnare hår så gör du precis som i ovanstående exempel men även med lite tuppering, alltså att tova upp håre lite, och sen spraya, spraya och spraya!
'
Lycke te när tiden väl kommer, och glöm inte bort att jag sa´t! Godnatt alle bloggläsare / Kickan En kan inte annat än längta te tiden då alle igen har sådanahär frisyrer igen!

Man möste tänke på kröppen vettni!

Alltså, nu när en ändå är på jakt efter en rektig snygging så får en passe på att ta hand om sin kropp vettni. Kickan går ju te gymmet var och varannen dag men jag har inte våget mig dit ännu. Jag tänkte att en skulle ta och pröve sånadära maskiner en kan köpe på TV-SHOP. För di viser ju enorma skillnader på musklerna och fettet vettni. Kanske en skulle köpe sig ett par eklektroner och sätte på magen, så kan man sitte framför TVn och få snygge magruter på magen lagom te Wings and Wheels i sömmer? Det gäller ju att hålle takten uppe, för Kickan har verkligen börjet ett nytt liv. De är till o med att ho har börje tänke på sin beauty sleep..

Den däringa honken!

Ja, en satt ju å tänkte på att den däringa Ranelid skall vare med i melodifestivalen. Då kom jag på att han är ena rektig honk. Tänk er hon om med lite vitt cerat på läppera komma åkandes tight på ett par skider. Dessutom har han den däringa brännan som jag tycker är sådär tjusigt. Precis som en vore insmörjed i chokladsås. Mmmmm! Jag säger bare en sak: HONKIGT!
/Gunillla


Var är alla honkar?

Är en som vi, i 30+ någonstans så blir en ibland trött, trött på att ständigt lete. Var är han, min honk? Han som kan åka så tätt med skidera att inte den minsta springa ljus kan sippra fram mellan hans muskulösa ben, han som med sitt vite cerat bländar mig varje gång en ser honom och han som kan köra min raggarbil på "Wings And Wheels" i Varberg i sommar, var är han? Inte är en där jag är i alla fall, i Jönköping, i Molkom, i Varberg eller i Val Thorens (fanns ju en del men di hann en ju inte precis ikapp i backen). Hur ska en bära sig åt, en är ju trött på sega blind-dates och på att skrive kontaktanonser till lokaltidningen, det blir ju ändå aldrig honken som svarer ändå! Eftersom en ändå gjort Internetentré nu så kanske de är like bra att ge sig in på detta här nya Internetdating? En mycket god vän till oss, Majsan från Gällevare, har tesat dette och en tycker att det verker så spännende! Jag menar hur illa kan det bli, lägger en in ett av alla pumiga kort en har på sesjälv så kommer honkarna flockas som hyenor runt en, och då är det bare att välje och vrake! En ska bannemej fundere vidare på dette, det låter roligt, och det måste en ju ha lite ibland! Önsker er alle en fantastisk dag i kylan! /Kickan

Vår skiresa till Val Thorens

Vi måste ju bare vise er hur gött vi hade det när vi åkte skidor i Valle här om veckan. Kickan har suttit hemma och klippt ihop denne filmen. Tänk va duktig ho är me dehäringa datorerna! Tyvärr hittade vi inge hunker så jakten efter testosteron fortsätter här på hemmaplan vet ni.

Äntligen vi här på internet!!

Nu är det som så att Kicka och jag (Gunilla) har tänkt att vi ska ta och rycka upp oss och hänge med di där som går i samma klass som oss. Så nu har vi skaffet oss en blogg, kan ni tänka er!?!
'
Kul för er att veta är att Gunilla och Kickan är två rejäla pumpor 37 jordsnurr som nu har sadlat om från jobbvardag i Molkom, Värmland, till ett vilt studentliv i Jönköping. Vi är väldigt glada att vi nu finns på Internet så att ni kan följa med oss i vår vardag.

Over and out (men bara för idag)
Kickan och Gunilla
Kickan och Gunilla

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0