Åh käre barn då

Happ, då var den här. Dagen en väntet på sen en strök omkring runt slottet I väntan på att CG och Silvan skulle ha möte med Reinfeldt, innan Gunilla och en själv skulle ut och ta ett glas vin med kungaparet. Precis som en sa I förre videoklippet så skulle en försöka ringe Reinfeldt och fråga om en skulle med oss ut och ta ett vin I stället för möte, och det var en inte svår på. Reinfeldt nästan sjöng I telefonen av glädje, så kul tänkte en, och sa självklart te honom att ta med sig Filippa, men näe det var han inte så noge med. “Ho va sjuker”, lät det.

 

Så det är ju först nu en förstår, idag då Reinfeldt och Filippa går ut med att de ska skilje sig. Under middagen som hela gänget (utan Filippa då) va på, på en finer restaurang på StureP, så tyckte en att Mr R gav en lite djupe blickar ibland, och en ska inte sticka under stol med att en kände lite tåflört från hans exklusiva Barker-skor lite då och då heller. Efter middagen fick en en väldig mysig kram av en och såklart ett litet “tack för en trevlig kväll-sms” lite senare på kvällen. Käre barn, nu börjer en ändå bli orolig, tank om det är en själv som Me R lämner Filippa för.

 

Näe det kan han ju bare inte, en måste ju märkt min respons, det var lite som på gymmet, inte riktigt min smak. Mr R är helt OK snygg och helt OK snäller och så, en bra kille liksom. Men tyvärr ingen honk. Inge vite lepper, defenitivt ingen lejonman och åker säkerligen inte tight med skidera, om en ens åker skider. Så snälle Reinfeldt, om så skulle vare fallet, gå tillbaka te frugan, annars lycke te med tjejerna, du är allt värd någe bra ändå!


Inge vite lepper och defenitivt ingen lejonman. Tyvärr Mr R, men du är ingen honk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0