I väntans tider

Just nu går en mest i väntans tider. En plugger och har sig, träner samtidigt som en får sig sin dagliga dos honkighet i all svettlokt på gymmet. Men mest av allt längter en te Stockholm nu alltså. Där ska en shoppa och götta och unne sig, för det är en värd efter allt hårt jobb en gjort det senaste. En fick precis rede på att en klaret en tenta, alltså ett steg närmre en rikare pension!


För det vet ni väll att en måste unne sig, annars funkar ingenting. I stockholm tänkte ja och Gunilla även göra en massa kändissaker, vare på så många kändisställen som möjligt. En hoppas ju självklart att Ranelid hållet te i storstan, kanske Stureplan, samtidigt som en är där! Vi tänkte även hälse på kungen lite om en får tid över, kanske glämme på vickans mage om en inte föder innan dess. Så spännande nu så en vet inte vad. Jag och gunilla har någre önskenamn på ungen när den kommer som vi tänkte säge till Vickan nämligen, namn som en verkligen tycker representerar Sverige och såklart är vackre.

 

Lista på namn te vår nye tronarvinge:

 

Om tjej:

Kickan

Gunilla

Majsan

Ragnhild

Signe

Berit

 

 

Om kille:

Leif

Roland

Rolf

Lars-Olov

Bertil

Göran

Sten

 

Och Bernadotte på det så blir det succée!

 

Imöra ska ja och Gunilla gå och shoppa lite ”nytt” på second hand, hoppas kunne hitte något tjusigt te kvällens festligheter, då jag och Gunilla ska på afterski-sittning med ungdomarna här. Vi letar efter något färgglatt och tjusigt såklart, och sen står en själv för håruppsättningen, blir nog någe i stil med snedtoffs eller rufsig lejonman. En ska ta masse me kort så ni får se hur tjusiga vi var såklart!

 

Önsker er alle fans en trevlig kväll, själv ska en vare drömme sig bort te Ranelids vackre stämma och utseende på denne internetsida (http://mcranelid.delorean.se/) som en hitte idag. Så finer och brun är karln så en blir alldeles lycklig! Kram kram / KickanKommentarer
Postat av: Leif

Hel rätt, Leif passar till båda gammal o ung!2012-03-02 @ 18:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0