Ett kaxigt orange kuvert

För nåre dagar sedan fick en ett påminnande som hette duga. ”Det orangea kuvertet”, eller ”din allmänna pension” som det också heter, gjorde en liten visit i min brevlåda, för att sedan äntra soptunna. Det är en sån där sak som en inte precis hopper och studser över när en får det, om en säger så. I alle fall inte om summan som står på det lille fnuskige pappret innebär att du som pensionär så här långt måste leve på vatten och bröd, och i och med att en måtte ha mat, då inte har råd att leve någestans. Mitt lille brev sa hånsamt te me ”hej Kickan, med tanke på att du inte sparet så bra under din tid som frisör så får du skylle dig själv, så här har du dine 9558 kr, gör någe kul för det vettja”.

 

Schysst tänkte en, vad ska en göre då, ska en ligge på topp så gäller det att ha de senaste inom mode och frisyrer etc. Men sen kom en på att en faktiskt har nåre år kvar att jobbe på så det löser sig! En pluggar ju som sagt nu och efter det kommer en ju tjäne mö mer än innan, så att en kommer säkerligen komme götte och unne sig som gammel också vettni! Så vad en ville säga till er där ute som liksom en själv fick ett lite för kaxigt orange kuvet, riv isär det, hoppes på bättre tider eller börje plugga.

 

Med det önsker en er fans en trevlig lördag, missa för allt i världen inte Whitneys begravning klocka 17.00 på TV7, vilket kommer framkalle en och en annen tår! Och Mello ikväll såklart, en hoppas att någe snygg honk kommer och levererar en riktig slagdänga som en kan danse te på fest sen. Kram alle fans / Kickan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0