Våre bäste filmtips!

God helg alle fans!

Nu är det dags att tipse om lite bra filmtips. Dagens filmer håller ju inte rektigt samme kvalle som de filmer som vi tipser om här! Så käre ungdomer, lyssne noge nu!!


Keso-tjejerna, släng er i väggen..

..för här kommer turkisk yoghurt-tjejerna!

Tips på husdjur en inte ska köpe

Vår vän Tabitha har råkat ut för lite dåliga husdjur genom tidera, så ho ville gärna hälsa er djurvänner där ute att INTE köpe en orm, för det finns inga sojamusar!

Höga på livet!

Gokväll alle fans!

De senaste dagarna har varit alldeless fantastiska, möe tack vare det fina vårvädret. En kan hålle med, att prate om vädret är kanske inte alltid det roligaste men ska en vare ärlig så lockar det fina vädret fram det allra roligaste och bäste ur me! En har betet av tentor och börjet med nye roliga kurser och umgåts med alle fine vänner en har här i Jönköping, allt i dette fine väder. Dette har gjort att en känt sig "hög på livet" som Gunilla och jag brukar säga, för det är vi ofte! Men oftast är det hennes käre mor som är det, en riktigt sprudlande och färgstarker kvinna som en bare inte kan annat än älske! Ho slog förresten hole in one i förra vecka när ho spele gölf, känn på den ni!

Jag och Gunilla ska spela in lite träningstips te er här i veckan, för vad kan väll vare bättre än lite skön utomhusträning såhär i det fine vädret! Så nu när ni värmt upp med lite yoga inomhus, som för övrigt fungerer like bra ute, så är det dags att ta träningen ett steg längre genom att få upp flåset och röre på fläsket lite! Så håll ut, det kommer snart! Te dess, va lite "höga på livet", det är fantastiskt!
Passe även på att smaske i er masse sånna här göttigheter!

Nu ska vi börje med dokusåpe!

Hej alle fans!

Jo, nu är det som så att Kickan och jag har bestämt oss för att vi ska börje söke oss till någre dokosåper. Inte för att avslöje för möcke men det är redan någre som har rengt och fråget om vi velle vare med. Visst tänkte vi!! Men vad tror ni fans att vi hade passet bäst? Röbbinsön, BigBrother, Paradis-hotellet, Farmen eller kungerna på Tylesand?

Sponant känner vi att Farmen kanske hade vart någe för öss, eftersom vi från börjen är två bonntöser i från Värmland. En har ju mjöljet en å annen spene. Å andre siden finns det ju inge hunks som kanske är så villige, så därför tänkte en att Paradis-hotellet kanske är den som en kan hitte sig rektige ragg.

Tja, vi får se vad vi väljer att vare med i. Det beror helt enkelt på om en ville vinne en masse penger eller om en vill vinne hunken i sitt liv. Den karemellen får vi allt suge på!!


Yogalektion 3

Gokväll på er alle fans! Här kommer siste delen av vår yogatriologi, hoppes att den ska stärke er och göre så att ni klarer av en vecka uta möe jobb och slit! Glöm för allt i världen inte att ta vare på solen och njute lite extra av vardagen heller! Puss och kram på er alle!

Här kommer K&Gs yoga Del 2För att göre en lång historia kört

Här om dan fick vi ett meddelande från två fans, Elvy och hennes vän. Alltid lika roligt att våre käre läsare skriver te oss! Såhär såg det ut i alle fall:

Hej igen flecker!
Tänkte bara höra hur i har det och om ni sulle vella svara på hur kongen o silvia känner er. Jag har gått och funderat nöckra dagar här emellan mjölketidera och kan inte rektigt förstå att. När jag var på Kyrkliga symötet häromadan och pratade lite skvaller emellan sytråera råkade jag nämna eran förträfflige trevlig blogg för di andre damera. De blev så nyfikna ska i veta. De blev helt te seg i trasera när jag förtäljde dem att kongahuset kände er och att jag erbjudet er och överräcka den fine löamössan till den lilla sessa, ja då svemma nästan Britta i Noregården. Hon sansade la sig efter en stund men ho ville också veta hur kongafölket har träffat er. Efter ho inte har en compjuter och inte kan fråga frågan vell jag bara säg att nu är vi i alla fall två som undrar och vell stella vår nyfikenhet. Mvh från två rediga bonntöser i fra landet

Ja, Elvy med vän, dette är förstås en lång historia. Men för att göre en lång historia kört om hur vi egentligen känner Silvan och CG så kan en säga som såhär; Mallis! Som ni vet så är vårt favoritresemål käre gamle Mallis, dit vi åkt te alle fall ett tjugotal gånger, ibland två gånger om året. Ett år så råka det hände sig att vi helt enkelt hamnade på samme restaurang som självaste kungaparet. Vi kunde inte annat än att gå fram och fråge om en kunde få slå sig ner en stund, och tro´t eller ej men de sa ja.

Och herrejesus vilken kväll! Det, gött folk, va början på en lång och ihärdig vänskap! CG och Silvan är precis som vilket annat svenskt par som helst och vi prate om allt, Sverige, Molkom och olike jobb (kontrasterna mellan butiksbiträde på Konsum och att vare Kung är ju ändå ganske spännande). Efter någre glas gick vi ut och danse allihop på ett disco, och det ska en säga er, vårt kungapar, de kan minsann danse! Ni skulle sett när kungen breakade på baren! Hur som helst så har vi sen dess setts flere gånger, både i Sverige och på Mallis, och hörs ofte påtelefon. Riktiga sköningar!

Sådär Elvy med vän, hoppes att vi besvaret er fråga och ni är självklart välkomna att fråge mer fråger om ni har!

Eftersom vi älskar våre fans så mycket så skulle vi idag vilje hälse ett av våre störste fans, Hjalle, grattis på födelsedagen! Gunilla är ganske bra på att måle så hon har dagen till ära målat en finer tårta te dig. GRATTIS HJALLE 45 ÅR!

Majsan och Ragnhild har gjort filmdebut!

Här gött folk är våre käre vänner Majsan och Ragnhild. Vi bad dem göra en hälsning från deras vistelse på Kuba och det gjorde dem bannemej! En ble så rörd att tårarna bare spruta när en såg det förste gången! TACK KÄRE NI! Vi sakner er och! Alle fans, bare titta och njut!


Låt oss demonstrere Yoga!

Fortsatt klipp från Sthlm

Hej alle fans!

Idag kommer det ett klipp för alle våre tyska fans så att de inte ska känne sig helt görtglömde. Hoppes att ni tycker att det är roligt!

Kram på er!
K&G


En liten fråga som gärne kan besvares!

Hej alle fans!

Idag när en skulle logge in på blöggen för att kolle lite på hur statistiken utveckles möttes vi av en fråge som vi gärne svarer på. Såhär var frågan:

Hej Kickanogunilla!! Jag e en tjej på 20 år ännu ogift. Jag undrar om Carl-Filip är ihop med den tjjejen som var med i Paradis Hotell innan. Tänkte att ni känner ju dom så och dom har sagt något? Tack för en jätte bra blogg. Puss!!

P.s Kan ni inte ha frågestund snart?


Svaret på denne fråge kan vi gärne bidra med. Ja, tänk att pöjkstackarn fortfarande hänger fast vid den dära Paradise Hotell-bruttan. Men vad vi ser att han visar ännu mer kärlek för är alle hans biler som han meker och polerar på. I sanningens namn så är han ganske tråkig faktiskt!! Vi tycker hellre att du ska satse på någen snygg hockyspelare med en lejonman till hockeyfrisyr.

Ett tips för att fånge en hockeyspelare är att du tar på dig dine snyggaste klär och heels, och sätter dig i en hockeyhall då de träner. Glöm ej att sminket också är viktigt!! Ta gärne blå ögonskugge och ljusrose läppstift, det tycker de fleste är pumigt (det ljusrose läppstiftet reflekterar väldigt fint i isen också). Sen hejjer du för att du förmår, och vipps så har du fixet uppmärksamheten från snygge hockeyspelare. Det är bare så hockeyspelare är den nye hunktrenden 2012!!

Efter tenteperioderna återkommer vi med en frågestund som så eftersökes.

OVER AND OUT
K&G

Äventyren vänter runt...

...tentaperioden. Ja gött folk, ingen har väll missat denne fantastiske vår som kommit som en raket den senaste veckan. Det är fantastiskt att bare kunne gå med sin nyinköpta vårjacka och bare steke i sine solbrillor. MEN, gött folk, det finns ett MEN. En är mitt uppe i en tentaperiod, vilket kräver möe tid, och det är möe tid innomhus, där en kan ladde datorn sin. Så en får ofte nöje sig med att titte på solen innifrån och försöke unne sig en löpis ute om kvällen för att få lite frisk luft. Men det en ville komme te gött folk det är att det är möcke nu, alltså betyder det att en måste prioritere, och då är skolan såklart det förste. En själv och min käre kompanjon Gunilla är ständigt sugna på nya äventyr, äventyr som en sen kan dokumentere och göre fine filmer och kort av. Dette kommer! Efter tentaperioden blir det nye äventyr för oss och möe nytt en kan läre ut te er! Så håll ut folk, håll ut, för det gör vi!

Någe roligt som vi gjort idag är att bredde vår internetexistens med att skaffe en Twitter-profil. Så här gött folk har ni vår Twitter: https://twitter.com/#!/KickanoGunilla titte gärne in oss där vetja!


Såhär i vårtider när solen titter fram så kan en inte annat än att längte tebaka te glänstiderna en själv och Gunsan spenderat på Mallis i yngre dar!

Vårkåtheten är här och alle blir brunstige som tjurer!!

Vi har konstaterat att när solen lyser och temperaturen stiger över 12 grader då blir en del mänsker helt tokige, precis som brunstige tjurer. Idag när jag och Kickan skulle ta och värme mat var det flere par som stog och taffsede och hånglade längs med korridorerna i skolan. Det var inte annet än att en blev lite avundsjuker!

Ja, det var så att en dagdrömde iväg där på eftermeddagskvisten om att en hade hittat sig en snygg hunk som en kunde hångla löss med. Det vore vääldigt mysigt och kunne gå fine kvällspromenader hand-i-hand med en stilig hunk med lejonman runt Munksjön, för att sedan ta en fike på Bageriet. Jaaa! Tänk så fint det hade vart!!

Nu är näste mission att hitte en rektig karl som en kan gossa runt med. Frågan är bare hur en ska gå te väga för att fånga uppmärksamheten från dem. Vite läpper det är alltid ett säkert kort, men resten då? Hur ska en göre? Våger en bare gå fram och lägge en raggningsreplik? Här är i allefall K&Gs top-fem raggningsrepliker som vi tror fungerer allre bäst:
  1. Jag är nyer i stan, kan du se te att visa mig vägen te din lägenhet?
  2. Ursäkta mej, men kan du flötta dig lite, min glass smälter
  3. Du skulle vara den perfekte inredningsdetaljen hemme hos mej, i söffan, på bordet och på golvet.
  4. Nämen ååh, du ser precis ut som min nye hunk.
  5. En begär inte att du ska falle för mej, men du kan väl åtminstone snubble lite?


Nu ska vi teste i veckan och se om någon av dess fungerer så att vi kan återkomme med resultatet.

Allt för er, våre älskade fans!NK - en affär för översittare?

Josåatt, nu efter Stockholmsresan kan en även konstaterat att NK inte var en butik för Kickan och mig. Fy i hela friden va dyrt det var! Trots det faktum att en tagit ett Finax telefonlån hade en knappt råd att köpe något alls, så det blev till att gå in på H&M och shoppa loss iställe.

Ikväll kommer ett av våra favvoprogram på TV- Familjen Annorlunda - där en av våre idoler Maria Wallquist medverker. Vi tycker att ho är ena rektig sköning och vi giller att se hur hon tackler och organiserer situationen med 10 barn. Väldigt inspirerande för den kommande kursen, Organsiation och Ledning, som en snart ska påbörjes i skolan.

Tjo flöjt alle fans

// K&G

Besvikelsen som uppstod...

...när våran älsklings-Ranelid kom sist i Melodifestivalen!!
Både jag och Kickan kan idag medge att vi har varit ledsna, mycket ledsna. Det är med sörg i våra brustna kvinnohjärtan som vi får inse att Ranelid inte vann Mello-kalaset, trots det faktum att vi röstat 80 gånger tesammans. Trots det är vi ganske nöjde med att Loreen fick en försteplats.

Idag släpade Kickan även ut me på en löprunda för att hämma våre bittre känslor över Ranelid. En kan la medge att en var möcket snyggare i början av löpturen än i slutet, då man nästen kröp på knäna. Herre jösses! Dessutom kan jag meddele att sportklädera från Gina Tricot funderade sådär. Böxera käkades nästan upp av röva!! Inget att rekommendera!

Och våren fine vän Majsan hörde av se från Kanada på något som heter Skajp! Vilka moderniteter det fins nu för tia!! Ho hälser te er alle så gött!

Ha en finer söndagskväll alle fans!


Ranneälsklingen! Var inte ledsen, äre någöt ring oss när som helst.
Även på natten om det krisar redigt mycket!

En kömpis från Molkom, Värmland!

En ska la inte sticke under stolen med att en sakner livet i Molkom lite. Det var så härligt och problemlöst att bare klippe hår och sitte på Konsum hele dagarna, dricke lite vin på fredagarna och vare bakis hele lördagen. En sånt liv! Ja, det är annet med livet här i Jönköping! Här ska en försöke hitte snygge hunker, träne, plugge och gå på krogen var och varannen dag. Nu börjer en rektigt fatte varför ungdomerna klager så mycket nu för tiden.

Thabita är en kömpis som vi bruker hänge med hemme. Ho är rektigt goer och eftersom hon är utbildad te tatuerare har hon givetvis tatuerat både Kickan och mej. Vi har två likedane tribaler i körsrygga, så att en alltid ska komme ihåg att vi är bästisar. Ja, det ska ni vete, att Kickan hon är redan given brudtärne på mitt bröllop. En ska bare hitte den rätte hunken först!!

Jag önsker er en härlig helg och se nu te att götta er rektigt mycket!
Kram alle fans // Gunsan

Våren fine Thabite, vi älsker dig för att du är så underbar!

Åh käre barn då

Happ, då var den här. Dagen en väntet på sen en strök omkring runt slottet I väntan på att CG och Silvan skulle ha möte med Reinfeldt, innan Gunilla och en själv skulle ut och ta ett glas vin med kungaparet. Precis som en sa I förre videoklippet så skulle en försöka ringe Reinfeldt och fråga om en skulle med oss ut och ta ett vin I stället för möte, och det var en inte svår på. Reinfeldt nästan sjöng I telefonen av glädje, så kul tänkte en, och sa självklart te honom att ta med sig Filippa, men näe det var han inte så noge med. “Ho va sjuker”, lät det.

 

Så det är ju först nu en förstår, idag då Reinfeldt och Filippa går ut med att de ska skilje sig. Under middagen som hela gänget (utan Filippa då) va på, på en finer restaurang på StureP, så tyckte en att Mr R gav en lite djupe blickar ibland, och en ska inte sticka under stol med att en kände lite tåflört från hans exklusiva Barker-skor lite då och då heller. Efter middagen fick en en väldig mysig kram av en och såklart ett litet “tack för en trevlig kväll-sms” lite senare på kvällen. Käre barn, nu börjer en ändå bli orolig, tank om det är en själv som Me R lämner Filippa för.

 

Näe det kan han ju bare inte, en måste ju märkt min respons, det var lite som på gymmet, inte riktigt min smak. Mr R är helt OK snygg och helt OK snäller och så, en bra kille liksom. Men tyvärr ingen honk. Inge vite lepper, defenitivt ingen lejonman och åker säkerligen inte tight med skidera, om en ens åker skider. Så snälle Reinfeldt, om så skulle vare fallet, gå tillbaka te frugan, annars lycke te med tjejerna, du är allt värd någe bra ändå!


Inge vite lepper och defenitivt ingen lejonman. Tyvärr Mr R, men du är ingen honk!


Kaffekalas hos våre fine vänner Carl-Gustav och Silvia!

Så klart att vi var inne på slottet under stockholmsresan, för en liten fika hos CG och Silvan. Det bjöds på kaffe, bullar och Silviakaka. Vad anners? Vi fick även gossa lite med Estelle, den lille godingen! En sån rar tös Vickan och Daniel avlat fram, och hakan den är precis lika förtjusande som mammas.Vår fine skola och framtidsplanerna!

Har ni sett sicken snygger skola vi går på, Kickan och jag. Ja, en känner sig verkligen som en businesskvinne som tar sig an viktige möten och träffer spännande människor hele dagarna. I framtiden har vi tänkt att satse på stort, när vi är klare ska vi öppne ett fik, som vi kan bosse runt hur vi vill på.


För att göra det lite roligare så ska vi anställe snygge hunks som en kan sitte och kike på, lite som på Hoothers (amerikansk restaurang med tjejer på rullskridskor och korte shorts). FAST TVÄRT OM!! Tänk er hunker i bar överkropp, på rullskridskor komme med kaffe och kanelbulle te en! Ja, det ska jag säge er, Kickan och jag är ena rektiga entreprenörer!


Vår affärsidé kommer att vara en kombination med manliga hunkiga muskler tillsammans med rullskridskor, kanaelbullar och kaffe. Ett vinnande koncept tror vi, vänte bara tills vi slår upp dörrerna te vårt finfina Kaffé!

GRATTIS MAJSAN!

Idag fyller vår käre vän Majsan år! Det är bäst att vi inte nämner hur mycket ho fyller för det är alltid ett känsligt ämne, som ni kanske förstår. Tyvärr kan vi inte vare med och fire henne på plats då ho är i Kanada. Detta tycker vi förståss är redigt trökigt, men för att göra det lite festligare har vi satt ihop en liten trudelutt te na.

Vi saknar dig så möcke Majsan, och höppes att du får en rektigt bra fölsedag!
Kram från dine bäste vänner Kickan och Gunilla


Nu är en kändis på rektigt, bare så att ni vet!

Vi var ju bare tvungne att spele in ett repotage ifrån Sergels Torg och det kan bare betyde en enda sak. Nu är en känd på rektigt! Tyvärr varer ju inte kändiskskapet för all framtid om en inte underhåller sin image, det är ju lite tråkigt. MEN nu möste jag och Kickan ta och koncentrere oss på studierna här i Jönköping. Både hon och jag ska ha tente i veckorna fram över så en kan ju inte bara gå och tänke på all gramour. Nu är det dags för grovjöbbet!

Ha en fin söndagskväll alle älskade fans!!Stockholmsresan - del 2

Efter en lång dag i shoppingstråken tog vi öss en fike på ett livligt kaffe på Drottningsgatan. Ja, tänk så möcke oljud det var runt om en! Så är det minsann inte på favviskaffét hemme i Värmland. En klarar ju inte en hel dag med shopping om en inte får i sej rikligt med kaffe. Ja ni ser la själve hur trötter Kickan var efter ett par timmer.

Ett tips är att man kan spare lite extra i plånboken om en tar med sig en liten termos i handväskera, så en kan ta och sörple lite när det känns som tuffast. Det är bare att smyge in på ett kaffé, sno två urdrickna kaffemuggar och fylle på med sitt eget kaffe vettni. Ser ut precis som om en köpt det!

Hoppes att ni får en fin lördagskväll och att ni inte misser mello. Kram på er alle fans.

Jårs truly // Gunilla


Fine bilder från storstan

Ja nog är väll Stockholm en vacker stad, vi hade sån tur sista dagen då det sprack upp och blev rene rame Mallorca-solen på eftermidda. Så en kunde inte annat än att ta en masse fine bilder, som en nu lyckats göre ett collage utav. Hoppes ni ska bli like sugna som me på att åke te storstan när ni ser dem. Med det önsker en er en underbar dag i vårsolen! KRAM / Kickan

Godnatt alle fans!

Ja nu känner en sig aldeless wild and crazy, klocka ho är över 12 och en är fortfarande uppe. Det känns att en inte är 18 längre kan en säge, ögera går i kors! Så ville egentligen bare önske er alle fans godnatt, och även ge er honker där ute någe gott att drömme om! En själv kommer i alle fall sove som en stock! KRAM

Nu ska en börja röre lite på fläsket!

Nu har en bestämt sig för att börje träna lite och kan en kan ju inte börja träna utan nye kläder. När vi var i Stockholm hitte jag en perfekt outfit, rosa så klart. Vad anners? Jag testade lite boxningsmoves i omklädningsrummet också så att jag verkligen kunde försäkra mig att kläderna skulle kunne fungera på gymmet.ÅH TACK GUDSKELOV!

Nu har en gått och varit nervöser i någon dag här. Det var efter att vår käre Ranelid avslöjade att en tänkte hoppe av Mello som vi vart redigt ledsna alltså. Men vi tappade aldrig riktigt hoppet om vår hjälte, han är ju ändå Ranelid, vår egen honk! Och precis som en hoppats på så avslöjade vår brune pudding idag att en tänkte fortsätta kämpe i Mello med sin låt Mirakel!

Ranelid, det är du som är ett mirakel!


Pärlan tog oss hela vägen upp till Stockholm!

Hej alle fans!

Ni kanske undrar vilket som är det allra bäste sättet att ta sig upp te Stockholm? En kan ju ta tåget men det har ju blivit dyrt som in i skölvelen. Därför tog vi Kickans lille fine Volvo som har rullat på gatorna sedan 88, en riktig pärla.

Det kan vara lite knepigt att fickparkera i Stockholm och ibland körde vi fel långt bort där pepparn växer, en gång åkte vi hele vägen till Fruängen. Kickan har ett litet knep, att hon har ett par kyckor i baksätet så att hon kan parkera på handikapparkeringarna, och jag tycker att det är lika pinsamt varje gång. Å andre sidan är det rektigt härligt att kunna ställe sig längst fram när en ska handle på ICA eller IKEA.


Lille fine Volvopärlan som Kickan fickparkerat så fint<3

RSS 2.0