En OK helg

Ja en har varit lite dålig på att uppdatere denne helg, men så kan de bli ibland, de e möcke nu som sagt! Tentor hit och dit och ska en hänga me i svängarna så gäller de att plugga har en märkt alltså. Men trots en masse plugg så måtte en ändå säge att helgen varit helt OK. QX-galan levererade mer glamour än jag nönsin kunnat tänke mig, fantastiskt rolig underhållning av TV4 måtte en säga! Sen var det ju självklart Mello igårkväll, bra som alltid! Mycke trevliga programledare tycker jag, de sköter sitt jobb med råge kan en säga! Nu sitter en bare och väntar på "Kontoret", där en hoppas att Ove ska leverera lite skratt, ska bli väldigt spännande.
'
Nu till det tråkiga, har hele dagen lyssnat på Whitney Houstons fantastiska låtar. Denne fantastiska mänska som i natt dog. Det är för en själv den första artist en verkligen tyckt om som bara försvinner från sjärnhimlen. Men en tror att hon precis som alle andre som dör kommer leve vidare, vi kommer lyssna än mer på hennes fantastiska musik. För mig va hon en ultimat sångare som visste hur en skulle leverere sånger med känsla. Verkligen alle hennes låter är fantastiska och en tänker fortsätta lyssna på denne stjärna länge länge. RIP Whitney Houston!
'
Här får ni ett fantastiskt fin kort på´na när ho sjunger "I wanna dance with somebody", också ett fantastiskt bra bevis på att hon hade koll på 80-talet, dette är ultimat! Kram och godkväll/Kickan (PS. efter att alle tentor och sånt där är över så kommer det snart lite nya uppfriskande filmer med modetips, shoppingtips och ja allt roligt en bare kan tänke sig, vänta bare!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0